Omsorg hjemme

Bo hjemme. Lenge.

Vi tilpasser din bolig og din hverdag - slik at du kan bo lenge hjemme.

Bli møtt med profesjonell omsorg i eget hjem

Profesjonell omsorg. Det er viktig for å skape en trygg ramme rundt din hverdag. Omsorg Hjemme ønsker å gi den tryggheten til deg og din hverdag gjennom profesjonell omsorg.

Vi ringer deg!

Vårt mål med dette er at du skal ha muligheten til å bo hjemme så lenge du ønsker. I dag er det mange eldre som føler de må flytte fra hjemmet sitt fordi det blir for vanskelig å håndtere hverdagen. Det vil vi gjøre noe med.

Vi har sertifiserte, kvalifiserte omsorgsarbeidere. Våre arbeidere holder seg stadig oppdaterte gjennom kurs for å kunne gi profesjonell omsorg. Vi samarbeider med profesjonelle håndverkere, rengjørere, vaktmestere, og samtalepartnere som tar deg og dine på alvor.

Vi tilpasser oss. Det er ikke du som skal tilpasse deg til oss. Vi hjelper deg med alt. Alt du trenger å gjøre er å spørre oss. Vi brenner for at de eldre skal ha det godt, og det i deres eget hjem.

Gjennom Omsorg Hjemme holder det å forholde seg til én person for å få utført praktiske gjøremål hjemme. Vi videreformidler det behovet du har til våre samarbeidspartnere. Ingen spørsmål eller gjøremål er for små eller store.

Vår visjon gjennom dette er å gi livsglede og et verdig liv til eldre, samtidig som man bor hjemme i kjente, trygge omgivelser. Derfor leverer vi profesjonell omsorg til deg og dine. Så du kan bo hjemme. Lenge.

[ Tilbake til forsiden ]