Omsorg hjemme

Bo hjemme. Lenge.

Vi tilpasser din bolig og din hverdag - slik at du kan bo lenge hjemme.

Pleie og omsorg i ditt hjem

Pleie og omsorg er noe vi alle trenger. Alle trenger å bli sett. Alle har vi ulike behov. Hos Omsorg Hjemme får du pleie og omsorg levert på døra i eget hjem.

Vi ringer deg!

Vår målsetning er at du kan få bo hjemme så lenge du ønsker, uten å måtte bekymre deg. Du skal være trygg på at du raskt får hjelp og veiledning når du har behov for det.

Omsorg Hjemme er en tilleggstjeneste til den offentlige helsetjenesten. Du får den profesjonelle pleien du trenger, og den du fortjener. Men i tillegg kan det dukke opp flere praktiske spørsmål i løpet av dagen: Hvem skal gjøre hagearbeidet, hvem kan hjelpe meg med kommunikasjonen med NAV, søknader, tilpasninger i hjemmet, fikse rørene på kjøkkenet når de lekker? Hos Omsorg Hjemme hjelper vi deg med dette. Her blir selve hverdagen din møtt med pleie og omsorg. Hjelpen er aldri langt unna og på den måten kan du bo trygt i eget hjem.

Personlig omsorg. Det handler om å ta vare på deg. Det handler om å tilpasse omgivelsene slik at dagene dine blir enklere. Omsorg handler om at du blir møtt. At du blir hørt. Vi hjelper med å tilpasse huset slik at hjemmet ikke blir en hindring for å kunne bo hjemme. Er det for vanskelig å gå i trapper, så vi hjelper deg med å finne alternative løsninger.

Omsorg Hjemme er det eneste kontaktpunktet du trenger for å få utført de tjenester du trenger for en trygg hverdag.

Få pleie og omsorg i ditt eget hjem gjennom Omsorg Hjemme. Bo hjemme. Lenge.

[ Tilbake til forsiden ]